DÜNYACA ÜNLÜ ŞEFLER GASTROMASA’DA BULUŞUYOR

Gastronomi dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olan ve Sözen Group tarafından bu yıl 10. kez düzenlenen Gastromasa Uluslararası Gastronomi Konferansı & Fuarı, 6–7 Kasım tarihlerinde, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

2015 yılından bu yana gastronomi sektörüne yön veren, uluslararası bir marka değeri kazanan Gastromasa, her yıl olduğu gibi bu yıl da gastronominin kalbini İstanbul’da attıracak. Bu yılki teması “10 Yılın Hikâyeleri / The  Stories  of 10 Years” olan etkinlik boyunca; ilham veren konuşmalar, tematik paneller, yaratıcı atölyeler ve geniş katılımlı fuar alanı ile zengin bir içerik sunulacak.

Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı, Gault&Millau şapkalı şeflerin, ödüllü pastacıların, yaratıcı restoran vizyonerlerinin ve yatırımcıların katılımıyla gerçekleşecek etkinlik, global gastronomi dünyasının öncü isimlerini bir kez daha İstanbul’da buluşturacak. Julien Royer, Marco Müller, Oriol Castro, Ángel León, Andoni Luis Aduriz, Ana Roš, Albert Adrià, Simon Rogan, Antonio Bachour, Diego Guerrero, Virgilio Martínez, Christian Le Square, Jorge Vallejo, Rasmus Munk, Torres Brothers, Mitsuharu Tsumura, Jeremy Chan, René Frank, Paco Torreblanca, Philippe Bernachon, Mohamed Benabdallah, Giorgio Bargiani gibi dünyaca ünlü şefler ve pastry şefleri, sommelierler ve miksolojistler, turizm ve ağırlama sektörünün önemli yatırımcıları ve profesyonelleri, fikir önderleri, ulusal ve uluslararası markalar Gastromasa’da bir araya gelecek.

Bu özel yılda Gastromasa, sadece geçmişe dönük bir kutlama yapmayacak, aynı zamanda geleceğin gastronomisine ışık tutacak projelere ve sürdürülebilirlik odaklı girişimlere de ev sahipliği yapacak.

Cevap Ver

Yorumunuzu giriniz
Adınızı giriniz