DÜNYA GASTRONOMİSİNİN YILDIZ İSİMLERİ GASTROMASA’DA BULUŞUYOR

Türkiye ile dünya gastronomisi arasında köprü görevini sürdüren ve bu yıl 8’inci kez düzenlenecek Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı & Fuarı, 4-5 Kasım tarihlerinde “Geography” teması çerçevesinde, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Fuar içerisinde yer alacak Gastromasa Pastry, Gastromasa Hospitality ve Gastromasa Bar konseptleri, sektöre yön veren dünyaca ünlü gastronomi profesyonellerini aynı çatı altında bir araya getirecek. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek etkinliğe Ángel León, Dominique Crenn, Yoshihiro Narisawa, Rasmus Munk, Bruno Verjus, Andoni Luis Aduriz, Jordi Roca, René Frank, Yann Couvreur, Antonio Bachour gibi dünyaca ünlü şefler ve pastry şefleri, sommelierler ve miksolojistler, turizm ve ağırlama sektörünün en önemli yatırımcıları ve profesyonelleri, fikir önderleri, ulusal ve uluslararası markalar da yer alacak.

Gastromasa Konferansı  

Dünyaca ünlü şefler Gastromasa Gastronomi Konferansı & Fuarı’nda Coğrafya teması çerçevesinde ülkeleri için coğrafik değere ve öneme sahip ürünlerinin hikâyelerini, kendi mutfaklarının gelişimini, dünya mutfağındaki trendleri anlatacaklar ve kendi coğrafyalarına özgü ürünleri kullanarak workshoplar gerçekleştirecekler.    

Gastromasa Hospitality 

Turizm ve ağırlama sektörünün en önemli temsilcilerinin yer alacağı Gastromasa Hospitality ile turizm ve ağırlama sektörünün en önemli yatırımcılarına, ünlü şeflere, gastronomi profesyonellerine ve alanında uzman isimlere bir araya gelme fırsatı sunacak.

Gastromasa Bar 

Gastromasa Bar konsepti ile dünyaca ünlü, ödüllü sommelierler ve miksolojistler ilham veren hikâyelerini ve en son trendleri paylaşacaklar, kendi coğrafik içeceklerini hazırlayacaklar. Bar ve içeceklerin önemi ve kalitesi üzerine gerçekleşecek ilgi çekici workshop’lar ile konuklara benzersiz bir deneyim yaşatacaklar. 

Gastromasa Pastry 

Eşsiz yeteneklerin sergileneceği, yeni pastacılık trendlerinin ele alınacağı ve sektördeki önemli çalışmaların konuşulacağı Gastromasa Pastry konsepti ile pastacılık ekipmanlarının ve ürünlerinin önemi, pastacılık sektöründe yaratıcılığın arttırılması gibi konularda pastacılık dünyasının en ünlü şefleri sektöre yön veren çalışmalar hakkında konuşacak. 

Gastromasa Gastronomi Konferansı & Fuarı boyunca misafirler dünyanın en tanınmış şeflerini aynı anda görme fırsatına sahip olurken, stantları ile katılım gösteren firmaların yeni ürünlerini deneyimleme, workshopları izleme fırsatına da sahip olacaklar.

Cevap Ver

Yorumunuzu giriniz
Adınızı giriniz